„A legmagasabb kitüntetés
mások szolgálata.”

Max Brooks

PSZH online zárókonferencia

2021. november 12-én online valósítottuk meg a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete Zárókonferenciáját. Szokás szerint belső pályázatunk nyerteseit kértük fel előadónak, az idei pályázat elnevezése „Szénből gyémánt” volt. Évről évre nő az érdeklődés a belső pályázatunk iránt, melyre szakszolgálati feladattal kapcsolatos innovációkat várunk. Az előző tanévben már sok pályamű közül választottuk ki a legjobbakat, így a 2021. november 12-re időzített konferenciára Badics Gyöngyi pszichológust, Molnárné Koncz Éva logopédust, Móra Katalin pszichológust, Siteri Erika igazgatót, illetve Nagyné Burka Brigitta igazgatóhelyettest hívtuk meg előadónak.

Időközben a Covid járványhelyzet súlyosbodása miatt az előzetesen személyesre tervezett programot online formára kellett áttennünk. Szerencsére ebben már volt gyakorlatunk, mert az előző évi PSZH Zárókonferencia is online módon zajlott.

2021. november 12-én 10.00 órától 13.40-ig  tartott a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete online Zárókonferencia. Külső előadóként Uzsalyné dr. Pécsi Ritát hívtuk meg, aki az érzelmi intelligencia szerepéről beszélt segítő foglalkozásúak esetén. Ezt követően Gedő Ágnes főigazgató-helyettes meghirdette a következő, 2022. évi belső pályázatunkat, melyre 2022. április 1-jéig várjuk a pályaműveket.

A programról rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, szükség esetén jövőre is meg tudjuk valósítani így a konferenciát.