„A legmagasabb kitüntetés
mások szolgálata.”

Max Brooks

Kerékpárflotta a Szakszolgálatban

2021 novemberében a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat váratlan, örömteli hírt kapott: elnyerte a Magyar Kerékpárosklub Bringázz a munkába! kampányának céges fődíját, egy öt elemből álló kerékpárflottát.

A kampány a Magyar Kerékpárosklub egyik kiemelt, évek óta sikeres rendezvénye, melyre az idén rendhagyó formában került sor. A szervezet 7 nagyvárosban, köztük Székesfehérváron rendezett workshopot helyi cégek, vállalatok, intézmények részvételével. A programsorozaton olyan témák kerültek terítékre, mint a kerékpárral munkába járás előnyei, a kerékpárosbarát munkahellyé válás lépései, városi céges biciklis tapasztalatok és esettanulmányok. Intézményünk lelkesen kapcsolódott be ebbe a programba, részt vettünk műhelymunkákon, egyeztetéseken, megosztottuk tapasztalatainkat. A részvétel egyben lehetőséget biztosított egy saját céges kerékpárflotta megnyerésére, a Kruz Bike Company felajánlásával.

A nyereményről szóló értesítést követően gyorsan zajlottak az események. Márkus Ildikó, a Magyar Kerékpárosklub képviselője arról tájékoztatott, hogy a kerékpárokat egyedileg építik intézményünk számára a választott színben, egyedi brandinggel.

Az átadásra a Kruz Bike Company budapesti üzletében került sor 2021. november 29-én. A kerékpárokat Ostorházi Márton alapító-tulajdonostól Dr. Mile Anikó főigazgató és Ulicza Henriette főigazgató-helyettes vette át.

Nagyon köszönjük a Magyar Kerékpárosklubnak és a Kruz Bike Company-nak az értékes nyereményt! Segítségével – reményeink szerint – hozzá tudunk járulni a mozgalom által megfogalmazott célok megvalósításához, mi is tehetünk egy lépést az élhető környezet és egy fenntartható intézményi modell felé.

https://www.bringazzamunkaba.hu/

https://www.facebook.com/bringazzamunkaba

https://www.instagram.com/bringazzamunkaba/

Kerékpáros Kisokos

Kerékpártámaszok kialakításához ajánlás

Hogyan bringázz? három részes videósorozat