2018. február 21-én a Sárbogárdi Pedagógiai Szakszolgálat intézményében köszönthettük Nagyné Tóbel Máriát, a Sárbogárdi Járás Védőnői körzet vezető védőnőjét. Nagy örömmel vezettük körbe, mutattuk be intézményünk helyiségeit, meséltünk az itt folyó szakmai munkáról, a széles körű szakembergárda jelenlétéről.

Marika nagyon örült az együttműködés lehetőségének, és az alkalmat megragadva felkért minket, hogy február 23-án, az éppen aktuális évértékelő összejövetelükön mutassuk be röviden intézményünket.

A programon ketten vettünk részt, Takácsné Koncz Zsuzsanna és Móricz Julianna. A mellékelt PPT alapján közösen mutattuk be az intézményünkben folyó munkát, ami ITT! megtekinthatő.

Együttműködésünk további lehetőségei a Szakszolgálati hét programjaihoz is kapcsolódnak, valamint felkérést kaptunk a 2018. május 11. napi összejövetelükre, melynek témája ezt követően kerül pontosításra. Annyi bizonyos, hogy részletesebben szeretnénk beszélni a korai fejlesztés és nevelési tanácsadásban ellátott korai intervenciós tevékenység folyamatáról.

Köszönjük a védőnők együttműködését!


Category: együttműködés , Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat , Sárbogárd , szakmai együttműködés