2018. január 26-án ünnepélyes keretek között került átadásra intézményünkben a neuro-hidroterápiás szoba.

1

23

4

A megnyitó ünnepélyen jelen volt Sárbogárd Város alpolgármestere, Novák Kovács Zsolt, intézményünk főigazgató asszonya, Dr. Mile Anikó és Hargitai Enikő, a Csipike Egyesület vezetője, intézményünk főigazgató-helyettese. Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével a védőnői hálózat részéről a fővédőnő, Korán Erika és két kolléganője. Jelen volt a helyi sajtó és tévé, valamint a Fejér Megyei Hírlap riportere.

56

 

78

Takácsné Koncz Zsuzsanna mb. igazgató rövid köszöntője után Fekti Ildikó, a módszert alkalmazó szakemberünk mutatta be a neuro-hidroterápiás eljárás elméleti hátterét (melyről az Aktualitások menüpont alatt olvashatnak), valamint beszámolt az eddig eltelt időszak tapasztalatairól.

9

 

Igen nagy hangsúlyt kapott előadásában a terápiás módszer pozitív hatásainak bemutatása.

10

11

12

13

 

 

Beszámolt arról is, hogy az elmúlt időszakban az ellátott babák száma ugrásszerűen gyarapodott. Jelenleg 8 gyermek neuro-hidroterápiás ellátása zajlik intézményünkben.

Ildikó szerint a kádas módszer alkalmazása így kitolható kb. a gyermek egy éves koráig. Nagyon várjuk a tanuszoda megnyitását Sárbogárdon, ami a terápia folytatására adhatna lehetőséget.

Előadását fotók és rövid videofelvételek tették élményszerűvé.

.

Nagyon büszkék vagyunk Ildikóra!

Bogárd és vidéke

Fejér Megyei Hírlap cikke-page-0

 

Fejér Megyei Hírlap cikke-page-1