November 17-e a Koraszülöttek Világnapja. E jeles nap alkalmából rendezték meg immár második alkalommal, 2017. november 14-én, a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Enyingi Tagintézményének szakemberei és a Lurkó Kuckó Egyesület tagjai a családi napot.

DSC_2991DSC_2495

  A rendezvényre azok az érintett gyermekek és családtagjaik kaptak meghívást, akik Enying járás területén élnek. A szervezők az enyingi Vas Gereben Művelődési Ház nagytermében játszóházat rendezték be, amely eszközeit minden gyermek szívesen próbált ki. A programok alatt frissítővel és harapnivalóval várták az önfeledt játék után pihenni vágyókat.

.

A Napfény Stúdió fodrászai aznap kora délutántól várták az érkezőket, akiknek igényes hajápolást, csillámtetoválást, hajfonást biztosítottak.

.

A gyermekek jó hangulatáról és zenés élményéről a Pitypang zenekar gondoskodott, akik dalaikkal elvarázsolták közönségüket. A felajánlott tombolákat a zenekar programja után húzták ki gyermekek.

.

Az esemény zárasaként ízletes tortát fogyaszthattak el az egybegyűltek, illetve elengedésre kerültek a már hagyománnyá vált világító lila léggömbök is.

.

Támogatóink voltak:

Enying Város Önkormányzata

Lajoskomárom Nagyközség Önkormányzata

Vas Gereben Művelődési Ház Enying

OTP Bank

La-Cuki Lajoskomárom

Galérius Fürdő Siófok

Zamárdi Kalandpark

Wanderer Pékség Lajoskomárom

Kabóka Lovastanya

Dégi Agrár Zrt.

Dégi Szabadság Mg. Kft.

Virág-Chem Kft.

Névtelenséget kérő jótevők!!!!

.

A képeket készítette: “Vörös Roland Látlak Photostudio”.

Köszönjük!!!!

.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/enying-koraszulottek-vilagnap-megelozes-2144481/


Category: Egyéb , Enying , Koraszülöttek Világnapja , világnap