Fontos ünnepet tartott Móron a FMPSZ Móri Tagintézménye, hiszen idén lett 30 éves az intézmény, mely korábban a Nevelési Tanácsadó nevet viselte. Az intézmény dolgozói kitettek magukért ezen a napon is. A tankerületi központ vezetősége, a helyi vezetők, a megye valamennyi járási pedagógiai szakszolgálati tagintézmény-vezetői, a különböző intézmények vezetői, pedagógusai, volt kollégák ünnepeltek együtt.

Az ünnepség kezdetén Belegrai Tamás, a Szent István Király Múzeumának régésze mondta el Füle Lajos Pedagógus c. versét. Ezt követően Fenyves Péter polgármester köszöntötte a vendégeket. A következő percekben Barta Szófia, a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola 5. osztályos tanulója előadásában A padlás című musicalből az Örökre szépek betétdalát hallhattuk. Vavra Lívia, a tankerület szakszolgálati referense mondta el ezek után a köszöntőjét. Az ünnepi műsor Csécsei Dorottya szavalatával folytatódott, aki a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola 1. osztályos tanulója. H. Lakatos Margit Gyerekgondok című versét szavalta el. Mindezek után szakszolgálatunk főigazgató asszonya, Dr. Mile Anikó mondta el köszöntő szavait. A vendégek ezután meghallgathatták kolléganőnket, Stumpf Melindát, aki furulyán játszott skót és ír dallamokat, gitáron Lencsés Gábor kísérte. Két animációs rövidfilm megtekintése között Siteri Erika tagintézmény-vezető osztotta meg a gondolatait az ünneplőkkel. A program végén Dr. Mile Anikó főigazgató asszony doktori kutatását mutatta be.

A műsor után apró ajándékokkal kedveskedtünk vendégeinknek és vendégeink is köszöntötték az ünneplő kollégákat, majd jubileumi megemlékezésünket állófogadással zártuk.


Category: jubileum , Mór , ünnep