Intézményünk 2016-ban szakmai megállapodást kötött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálattal. A megállapodás célja, hogy a két intézmény megismerje egymás szakmai munkáját, kicserélje tapasztalatait, jó gyakorlatait. Az együttműködés során kiemelt szerepet kapnak a közös műhelymunkák, ami lehetőséget ad az együtt gondolkodásra, közös projektek kidolgozására is.

Az elmúlt tanévben több alkalommal is találkoztunk szolnoki kollégáinkkal. Részt vettünk egymás szakmai napjain, konferenciáin, közös szakmai programot szerveztünk az egyes ellátott szakfeladatok tekintetében.

2017. szeptember 8-án, az új tanév kezdetén intézményünk igazgatótanácsának tagjai látogattak a Tisza-parti városba, ahol a már ismerős kollégák fogadtak bennünket nagy szeretettel. A látogatás során a munkaközösségvezetők szervezésében műhelymunkákra került sor, ami lehetőséget adott arra, hogy értékeljük az eddigi együttműködést, valamint kitűzzük a további célokat.

Mindannyiunk számára emlékezetes marad ez a nap, mivel vendéglátóink kellemes meglepetésekkel is vártak bennünket. A bűvészmutatványok és a Reptárban töltött idő nem csak a szórakozásra adott lehetőséget, hanem arra is, hogy jobban megismerjük egymás emberi oldalát, közelebbi, tartósabb kapcsolatok épüljenek.

A programról készült összefoglaló megtekinthető a Szonok TV honlapján a szövegre kattintva.


Category: együttműködés , Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat , Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat , szakmai együttműködés , Szolnok